Lauretta & The Nightingale
nu ook in Gent!

Omdat we groeien en vergroeid zijn met Gent, kan je ons vanaf nu ook terugvinden in de Lucas Munichtsraat 43! De levendige, mooie Machariuswijk is onze nieuwe, tweede uitvalsbasis.

We openen er ons bakatelier en winkel met zitgelegenheid (én WiFi). Iedereen kan bij ons terecht voor dagverse artisanale taarten en ander lekkers, heerlijke koffie en frisse drankjes.

De Lucas

Lauretta & The Nightingale startte in het landelijke Munkzwalm, in het hart van de Vlaamse Ardennen. We willen nu ook het beste uit de streek waar alles begon naar Gent brengen en werken dus zoveel mogelijk met eerlijke, lokale en  artisanale producten.

Bij heerlijke taart hoort uitstekende koffie, maar ook een goed glas wijn of een biertje kunnen perfect. Laat jullie leiden door de suggesties op onze kaart en verrassen door originele smaakcombinaties.

Brunch

1 maal per maand kan je op zondag in De Lucas terecht voor een heerlijke, uitgebreide brunch.

Hieronder vind je de planning terug voor de komende maanden. Reserveer tijdig je tafeltje want de plaatsen zijn beperkt!

Februari – Lovebrunch 24/02/19

Warme drank, vers fruitsap, kleine croque met brie, appel, walnoten & honing, brood met een assortiment kazen, yoghurt met fruit & uiteraard een taartje om af te sluiten.

Maart – 10/03/19

April – 07/04/19

Mei – verkiezingsbrunch 26/05/19

Juni – 16/06/19

Juli – Belgische feestbrunch 21/07/19

Verjaardag, vrijgezellen, pensioen of een andere gelegenheid om te brunchen? Contacteer ons voor meer info omtrent een gepersonaliseerde brunch voor 8 tot 12 personen!

Bereikbaarheid

Wie met de auto komt, kan ons het makkelijkst bereiken via de ring, afslaan in de  Schoolkaai, of via de  Lousbergskaai voor wie van het centrum komt.

Parkeren kan op het Spaans Kasteelplein, op de parking aan de Dampoort of gewoon in de Machariuswijk.

Openingsuren

We zijn nog wat zoekende tijdens deze beginperiode, dus kleine wijzigingen kunnen zich in de toekomst voordoen.

Ma, woe, don, vrij: open van 12u – 18u
Zat & Zon: doorlopend open van 10u – 17u
Dinsdag gesloten